ARTCOMFORT – kolekcija pluta talne obloge

Pluta je naraven material, ki ga dobimo iz skorje hrasta plutovca. Pluta ima edinstvene in neprimerljive lastnosti, katerih še nikomur ni uspelo kopirati, ali izboljšati. Njena celična struktura je podobna satovju in ji omogoča, da deluje kot zvočni in toplotni izolator, omogoča pa ji tudi, da ima lastnost blaženja udarcev. Vse te odlične kvalitete so razlog, da je pluta idealen material za talne obloge, saj daje izjemno udobje, hkrati pa je pluta obnovljiv in trajnosten vir.

Kot posledico njihove inovativne tehnologije Corktech, je Wicanders® skozi leta razvil tako pluta talne obloge in pluta vinilne talne obloge, kot tudi pluta stenske obloge z odličnimi lastnostmi. Z edinstveno zasnovano večplastno sestavo, ki združuje najmodernejšo tehnologijo z odličnimi naravnimi lastnostmi plute, je tako dosežen višji standard na področju talnih oblog, ki omogoča popolno ujemanje lepote, udobja in trajnosti.

Kolekcija pluta talne obloge Artcomfort obsega vrsto zelo privlačnih dekorjev realnega videza, tiskanih s pomočjo t.i. tehnologije RST optične slike, katera dosega visoko prepričljive naravne videze. To pa pomeni bolj “zelene” in bolj naravne rešitve pri tiskanju videzov lesa ali kamna na same talne obloge.

Edinstvenost pluta talne obloge Artcomfort je v združitvi prvovrstno kvalitetne osnovne plasti plute, katera omogoča vrhunsko udobje, toplino in zmanjšanje zvoka. Integriran spodnji del iz plute pa povečuje toplotne in zvočne lastnosti, kar vodi v tiho okolje in v pomembne prihranke energije. Pri tej kolekciji pluta talne obloge vas bodo prepričali osupljivi in moderni videzi lesa in kamna, kateri, v kombinaciji z vsemi prednostmi, ki jih nudi pluta, omogočajo vrhunsko udobje in sodoben videz prostorov.

Na voljo je širok izbor dekorjev, ki prepričajo tudi najbolj izbrane okuse potrošnikov. Nekaj dekorjev kolekcije Artcomfort si lahko ogledate tukaj. Kontaktirajte nas za več informacij in za ogled vseh možnih dekorjev pluta talne obloge kolekcije Artcomfort na info@marghevita.com.